aten's FotoPage

By: aten ayen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 24-Apr-2009 07:02 Email | Share | | Bookmark
Jom berkubang..!!

 
 
 
View all 5 photos...
hah!! saper yang tk pernah berkubang.. meh la join sama.. hehhe..
aku sndiri pun x pernah.. hehhe..
ni kolam tok wan aku kt kg perlis.. selalunya setahun sekali tok wak aku akan make over kolam dia.
so kebetulan cuti.. n ramai lak yg balik kg.. perintah telah dkeluarkn..
aper lagi.. dari yang veteran, remaja, kanak2.. semua berkecimpun dlm arena ni.. hahaha
yang masuk ni suma kaum adam jer.. kaum hawa jus masak n tolong tgk.. disamping tolong kutip ikan.. hehhe.. anatara yg terlibat didlm kolam ni.. ketuanya mestilah tokwan. asistnt.. my hubby, abg aku, paksu, pakteh, paklang, danial, n tak lupa ayah aku (wlaupun dia jus dok kt tebing jer.. hhehe)..
tapi.. tetiba 3 knk2 ribena ni.. sibuk jer nk masuk sama.. hmm.. ikut suka korang la.. hehhe..



Sunday, 19-Apr-2009 00:07 Email | Share | | Bookmark
bowling

teringin la tu nak men bowling..
ibu n hakim kat megalanes
hakim skang ni dah teruja bila tgk bola bowling berputar2 atas lane..

tgk bersungguh2 dia nak pegang bola babah dia..hehhe

skang ni kitaorg ikut babah dia ada tournamt bowling setiap mlm selasa...
hakim pun dah terbiasa.. tak pernah menangis.. dia mesti xnak tdo.. semangat nk tgk org ramai..


Saturday, 18-Apr-2009 08:43 Email | Share | | Bookmark
MY HERO

ibu n hakim
hakim botak!!
ucuk ibu n babah!!
Tanggal 15 Oct 2008 lahir la mamat satu ni..dberi nama Hakim Iskandar. nama ni pun babah dia yang namakn..ni pic dia time baru lepas bercukur...korang tengok la penuh bedak sejuk kat kepala dia..kononnya tak nak bagi dia terasa ringan bla takder rambut...
kalau nak ikut kan due date 10 oct, tapi dia still xnk kuar. hehe.. at last sampai la 14 oct.. lepas aku g berjln2 ngn kwn aku gi umah membe aku yang sedang berpantang.. balik umah jer, trus turun darah.. tapi tak sakit pun.. aku sempat lagi mandi n lunch dulu kat umah..pastu baru g hosp.
sampai hosp kena tunggu lagi sebab x sakit lagi.. doc cek baru terbuka 2cm.. paastu doc soh makan dulu utk tmbh energy.. apa lagi.. peluang tuu.. hehehe ..hubby aku pun g beli nasi n bun..
kat kul 8mlm.. baru la aku dmasukkn dlm bilik bersalin..
Saat mndebarkan, hubby aku pun masuk skali.. nak saksikan saat2 terindah.. chewah..hehhe..
dan tepat kul 1.28am lahirla Hakim Iskandar buah ati terbaru kitaorg..
hilang segala sakit selama mengandungkn dia... best oooo.... hehehhe..


Quote:


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net